Bestellen in slechts 3 stappen

Achteraf betalen, ook zakelijk

7 Dagen versgarantie

Levering in heel België

Planten

Plant laten bezorgen! Een lang houdbaar en origineel cadeau

Bij Topbloemen.be kunt u gemakkelijk en snel mooie planten bestellen in de webshop! Van hangplant tot grote kantoorplanten, eventueel compleet met pot!  Bij Topbloemen.be kunt bloeiende en groene planten versturen, een uniek cadeau dat lang mee gaat! De planten kunt u in België laten bezorgen. Vandaag bestellen, is vandaag leveren (of kies een latere bezorgdatum) op bedrijf, kantoor, ziekenhuiskamer of gewoon bij iemand thuis!

Planten als cadeau

Bij Topbloemen.be laat u planten bezorgen die als cadeau zijn verpakt! U stuurt niet alleen een mooie plant met lange levensduur, maar ook een fraaie pot en het kaartje erbij mee! Planten versturen kan voor iedere gelegenheid, denk ook aan een bedankje of beterschap. Bekijk eens welke planten u kunt bestellen.

Laat bij een van de planten een extraatje bezorgen in de vorm van een flesje wijn of knuffelbeer. Verras uw dierbare, collega of buurman met dat beetje extra van Topbloemen!

Enkele suggesties:

Snel en eenvoudig planten versturen. Wat dacht je van een grote kantoor plant?
 

Kies zelf je bijpassende pot

Alle planten zijn verkrijgbaar met verschillende potten. Kies zelf op de volgende pagina jouw favoriet! Denk aan terra cotta, jutte of keramiek.

Planten bestellen en versturen via de webshop van Topbloemen gaat snel en eenvoudig. Naast de boeket rozen en mooie boeketten kunt u online planten bestellen. Heeft u vragen over het laten bezorgen en versturen van planten, of over bloemen bezorgen, neem dan contact met ons op. Topbloemen zorgt voor het versturen van uw planten!
 

Phledodium ook als hangplant verkrijgbaar!

Lees meer
Aeschynanthus Lipstick plant

Aeschynanthus Lipstick plant

Vanaf
18,95
Deze prachtige hangplant is een perfect voor in je woonkamer. De Ferrari-rode bloemen zijn ware kunstwerkjes.

Opties:

Bestel
Pannekoekenplant

Pannekoekenplant

Vanaf
18,95
De trend van dit moment! Dit lage plantje past perfect op elke keukentafel. De pannekoekenplant heeft naast een leuke naam ook een makkelijke verzorging.

Opties:

Bestel
Begonia

Begonia

Vanaf
14,95
De Blad Begonia is een cadeau voor je woonkamer! Met haar vele bijzondere details trekt ze zeker de aandacht. Daarnaast blijft deze plant laag en is dus ideaal voor op de salontafel.

Opties:

Bestel
Ficus Elastica

Ficus Elastica

Vanaf
17,95
De Ficus Elastica heeft een lederachtig blad wat goed past bij een stoer interieur. Deze stoere plant is perfect voor een druk huishouden. Je mag haar ook best wel eens vergeten water te geven.

Opties:

Bestel
Calathea Leopardina

Calathea Leopardina

Vanaf
24,95
De Calathea is een deftige dame die veel noten op haar zang heeft, maar ontzettend mooi staat in de woonkamer.

Opties:

Bestel
Monstera Deliciosa

Monstera Deliciosa

Vanaf
17,95
De Monstera Deliciosa is een waanzinnige aanwinst voor iedere huiskamer! Daarnaast is ze ook heel makkelijk de in de verzorging.

Opties:

Bestel
Phledodium Aureum

Phledodium Aureum

Vanaf
14,95
De Phledobium is echt een eyecatcher! Dit prachtige exemplaar heeft een uitbundig karakter en is voor elke huiskamer een aanwinst.

Opties:

Bestel
Strelizia Nicolai

Strelizia Nicolai

Vanaf
27,95
Deze plant is de makkelijkste plant in zijn soort! Alleen een beetje water geven elke week en de bladeren schieten uit de grond.

Opties:

Bestel
Sansevieria Zeylanica

Sansevieria Zeylanica

Vanaf
21,95
Sansevieria is een perfecte plant voor iedereen geen groene vingers heeft.

Opties:

Bestel
Phledodium Aureum XXL

Phledodium Aureum XXL

62,95
De Phledobium is echt een eyecatcher! Dit prachtige extra grote exemplaar heeft een uitbundig karakter en is voor elke huiskamer een aanwinst.
Bestel
Calathea Leopardina XXL

Calathea Leopardina XXL

84,95
Deze extra grote Calathea is een deftige dame die veel noten op haar zang heeft, maar ontzettend mooi staat in de woonkamer. Haar geweldige lichtgroene bladeren zorgen voor meer frisheid.
Bestel
Strelizia Nicolai XXL

Strelizia Nicolai XXL

114,95
Deze extra grote Strelizia is de makkelijkste plant in zijn soort! Alleen een beetje water geven elke week en de bladeren schieten uit de grond.
Bestel