Troostboeketten

Boeket Chloe

Boeket Chloe

Vanaf
53,95
Wow! Met dit extra grote boeket kan het niet anders dan dat de ontvanger overdonderd zal zijn! Dit rijkelijk gevulde boeket brengt kleur en warmte in elke huiskamer.

Opties:

  • Boeket Chloe klein
  • Boeket Chloe middel
  • Boeket Chloe groot
Bestel
Boeket Sabine

Boeket Sabine

Vanaf
47,95
Boeket Sabine is een klassieker met een tijdloze uitstraling. Gevuld met prachtige bloemen zoals de lelie, lisianthus en de germini. Kortom een boeket waar je mensen blij mee maakt en dat ook nog eens geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Opties:

  • Boeket Sabine klein
  • Boeket Sabine middel
  • Boeket Sabine groot
Bestel
Boeket Mia

Boeket Mia

Vanaf
27,95
Boeket Mia heeft een fantastische flair! De combinatie van wit en roze is een geliefd kleurenpallet. Geef haar een prachtige plek op je keukentafel en geniet!

Opties:

  • Boeket Mia klein
  • Boeket Mia middel
  • Boeket Mia groot
Bestel

Troostboeketten

Waar woorden tekort schieten, bieden troostboeketten steun. Iedereen maakt immers wel eens iets mee in het leven waar hij of zij steun bij kan gebruiken. Heeft een vriend, geliefde, collega of kennis iets ingrijpend meegemaakt? Dan is een troostboeket een mooie manier van medeleven getuigen. 

Mooie sympathie boeketten

Troosten en getroost worden, dat maakt ons menselijk. Door onze emoties te tonen laten we de ander weten dat we aan hem of haar denken. Door het geven van een troostboeket geeft u een gevoel van warmte en aandacht aan de ontvanger in een moeilijke periode van zijn of haar leven. Zo betuigt u sympathie op een fijne manier. Bij Topbloemen.be kiest u uit een divers aanbod troostboeketten, met subtiele witte rozen, heldere lelies of kleurrijke gerbera’s. Zo kiest u een boeket dat goed bij de ontvanger past.

Troostboeketten bezorgen

We leveren het kersverse troostboeket direct bij de ontvanger. Wanneer u vóór 17:00 uur bestelt dan vindt levering de volgende dag al plaats binnen heel Vlaanderen. Een datum in de toekomst kiezen behoort ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld als u al weet dat uw ontvanger een moeilijke dag in het verschiet heeft. Zo geeft een bloemetje op een jaarlijks terugkerende rouwdag een gevoel van warmte en aandacht. 

Kleine en grote troostboeketten met kaartje

Met welke reden u ook een troostboeket stuurt, bij Topbloemen.be bent u gegarandeerd van 7 dagen versgarantie. Hoewel troostboeketten die minimaal 14 dagen mooi blijven zeker geen uitzondering zijn. Kies uit verschillende grote en kleine troostboeketten en geef dat uitzonderlijke gevoel van steun en warmte. U kunt tevens een kaart met persoonlijke boodschap toevoegen aan uw boeket met troostbloemen.

Online troostboeketten bestellen bij Topbloemen.be

Een bloemetje zegt soms meer dan 1.000 woorden en geeft goede steun aan ieder die een moeilijke periode doormaakt. Laat weten dat u aan hem of haar denkt en bestel een mooi troostboeket op Topbloemen.be. Want soms is er zoveel dat we voelen, maar zo weinig dat we kunnen zeggen. Met een troostboeket kiest u voor een royaal gebaar, waar de ontvanger vast en zeker vol liefde en warmte van opfleurt. 

Lees meer