Klantenservice | Inloggen
Bestellen in slechts 3 stappen
Achteraf betalen, ook zakelijk
7 Dagen versgarantie
Levering in heel Vlaanderen

Beterschap & sterkte

Boeket Nola

Boeket Nola

Vanaf
19,95
Verrassend veelzijdig is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Dit hand gebonden boeket fleurt elk ruimte in huis op.

Opties:

Bestel
Boeket Claire

Boeket Claire

Vanaf
19,95
Nazomer, een moment om de najaarskleuren in huis te halen. Met dit boeket is dat kleur gevoel zeker aan de orde.

Opties:

Bestel
Boeket Lexie

Boeket Lexie

Vanaf
24,95
Verrassend veelzijdig is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Lois

Boeket Lois

Vanaf
25,95
Met dit luxe boeket maak je zeker een goede indruk bij de ontvanger. De combinatie rozen met de leeuwenbek maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel
Boeket Eva

Boeket Eva

Vanaf
22,32
Wil jij iemand blij maken met een bos bloemen? Verras de ontvanger met dit mooie rood paarse boeket. Deze prachtige rode en paarse bloemen zijn lekker opvallend.

Opties:

Bestel
Boeket Laurie

Boeket Laurie

Vanaf
24,95
Wie ga jij verrassen met dit plukboeket? Een los gebonden boeket met verschillende mooie kleur tinten. Alsof je de bloemen zo vers van het veld geplukt hebt!

Opties:

Bestel
Boeket Elin

Boeket Elin

Vanaf
35,95
Feliciteer, bedankt of verstuur zomaar dit prachtige handgebonden boeket en verras de ontvanger!

Opties:

Bestel
Boeket Sophie

Boeket Sophie

Vanaf
31,95
Wil jij iemand verrassen met dit prachtige boeket? De van diverse roze bloemen maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel

Beterschap & sterkte boeketten

Ziek zijn of u om wat voor reden slecht voelen is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig is het eenvoudig om iemand op te fleuren met de mooiste beterschap boeketten van Topbloemen.be. Een zieke collega, een vriend(in) die niet lekker in zijn of haar vel zit, van een vrolijke bos bloemen bloeit iedereen op!

Beterschap boeketten laten bezorgen

Onze stralende beterschap boeketten bezorgen we in heel Vlaanderen. En wanneer u vóór 9.00 uur bestelt dan leveren we het kersverse boeket dezelfde dag. Eventueel kunt u ook voor een latere datum kiezen. Liever het sterkte boeket persoonlijk bij de ontvanger afgeven? Dan kunt u het beterschap boeket ook op uw eigen adres laten leveren.

Vrolijke kleuren die opbeuren!

Onze beterschap boeketten zijn met zorg samengesteld met als doel de ontvanger een hart onder de riem te steken. Wat dacht u van het beterschap plukboeket Sophie? Of kies voor boeket Demi met stralende rozen en gerbera’s in kleuren als oranje en paars. Met boeket Elin gaat u voor de meer subtiele uitstraling met onder meer witte lelies en leeuwenbekken. Al onze boeketten zijn verkrijgbaar in de maten klein, middel en groot.

Versgarantie op sterkte boeketten

Als iemand zich niet lekker voelt dan heeft diegene er vaak meerdere dagen last van. Hoe fijn is het dan als u die persoon kunt verrassen met een boeket dat minimaal 7 dagen vers blijft? Met de nadruk op minimaal, want de boeketten van Topbloemen.be blijven vaak zeker 14 dagen in volle bloei staan!

Online beterschap boeket bestellen

Wanneer u beterschap bloemen bij Topbloemen.be bestelt kunt u er ook altijd een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Kies tussen tal van kaartjes uw favoriet, wij zorgen ervoor dat het kaartje aan het boeket wordt toegevoegd. Ook een beterschap boeket met glazen vaas bestellen behoort tot de mogelijkheden. Zo geeft de ontvanger zijn of haar kersverse bloemen meteen een mooi plekje.

Lees meer