Klantenservice | Inloggen

Beterschap & sterkte

Boeket Lexie

Boeket Lexie

Vanaf
23,95
Verrassend veelzijdig is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Lois

Boeket Lois

Vanaf
24,95
Met dit luxe boeket maak je zeker een goede indruk bij de ontvanger. De combinatie rozen met de leeuwenbek maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel
Boeket Noor

Boeket Noor

Vanaf
19,95
Wil jij iemand verrassen met dit prachtige boeket? De chrysanten samen met de gerbera's en rozen maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel
Boeket Sabine

Boeket Sabine

Vanaf
44,95
Boeket Sabine is een klassieker met een tijdloze uitstraling. Gevuld met prachtige bloemen zoals de lelie, lisianthus en de germini. Kortom een boeket waar je mensen blij mee maakt en dat ook nog eens geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Opties:

Bestel
Boeket Laurie

Boeket Laurie

Vanaf
24,95
Wie ga jij verrassen met dit plukboeket? Een los gebonden boeket met verschillende mooie kleur tinten. Alsof je de bloemen zo vers van het veld geplukt hebt!

Opties:

Bestel
Boeket Elin

Boeket Elin

Vanaf
31,95
Feliciteer, bedankt of verstuur zomaar dit prachtige handgebonden boeket en verras de ontvanger!

Opties:

Bestel
Boeket Ruby

Boeket Ruby

Vanaf
36,95
Een regenboog aan kleuren is te zien in Boeket Ruby! Dit bonte boeket is verrassend veelzijdig en staat prachtig in ieder interieur. Verras familie, vrienden of jezelf want bloemen houden van mensen.

Opties:

Bestel

Beterschap & sterkte boeketten

Ziek zijn of u om wat voor reden slecht voelen is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig is het eenvoudig om iemand op te fleuren met de mooiste beterschap boeketten van Topbloemen.be. Een zieke collega, een vriend(in) die niet lekker in zijn of haar vel zit, van een vrolijke bos bloemen bloeit iedereen op!

Beterschap boeketten laten bezorgen

Onze stralende beterschap boeketten bezorgen we in heel Vlaanderen. En wanneer u vóór 9.00 uur bestelt dan leveren we het kersverse boeket dezelfde dag. Eventueel kunt u ook voor een latere datum kiezen. Liever het sterkte boeket persoonlijk bij de ontvanger afgeven? Dan kunt u het beterschap boeket ook op uw eigen adres laten leveren.

Vrolijke kleuren die opbeuren!

Onze beterschap boeketten zijn met zorg samengesteld met als doel de ontvanger een hart onder de riem te steken. Wat dacht u van het beterschap plukboeket Sophie? Of kies voor boeket Demi met stralende rozen en gerbera’s in kleuren als oranje en paars. Met boeket Elin gaat u voor de meer subtiele uitstraling met onder meer witte lelies en leeuwenbekken. Al onze boeketten zijn verkrijgbaar in de maten klein, middel en groot.

Versgarantie op sterkte boeketten

Als iemand zich niet lekker voelt dan heeft diegene er vaak meerdere dagen last van. Hoe fijn is het dan als u die persoon kunt verrassen met een boeket dat minimaal 7 dagen vers blijft? Met de nadruk op minimaal, want de boeketten van Topbloemen.be blijven vaak zeker 14 dagen in volle bloei staan!

Online beterschap boeket bestellen

Wanneer u beterschap bloemen bij Topbloemen.be bestelt kunt u er ook altijd een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Kies tussen tal van kaartjes uw favoriet, wij zorgen ervoor dat het kaartje aan het boeket wordt toegevoegd. Ook een beterschap boeket met glazen vaas bestellen behoort tot de mogelijkheden. Zo geeft de ontvanger zijn of haar kersverse bloemen meteen een mooi plekje.

Lees meer