Rouwarrangement

Blowin' in the Wind

Blowin' in the Wind

Vanaf
205,00
Hoeveel zeeën moet een duif zeilen voordat ze in het zand slaapt.
The answer my friend is ...
Bestel

Rouwarrangement

Wanneer een dierbare overlijdt is een gepast afscheid erg belangrijk. Met een rouwarrangement geeft u een laatste groet en steekt u naasten een hart onder de riem. Bij Topbloemen.be vinden we het belangrijk dat u het rouwboeket zoveel mogelijk kunt afstemmen op wat past bij de overledene. Daarom hebben we een ruime selectie grote en kleine rouwarrangementen samengesteld. Onze bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het kistbloemstuk maken en tijdig afleveren op het gewenste adres.

Rouwarrangementen bezorgen

Bij plots overlijden wilt u het rouwboeket tijdig bij de ontvanger laten bezorgen, dat begrijpen we bij Topbloemen.be maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat een bestelling die vóór 9.00 uur wordt gedaan het rouwarrangement dezelfde dag nog geleverd wordt in heel Vlaanderen. Op een later moment het rouwarrangement bezorgen is tevens mogelijk. Dat kan een huisadres zijn, maar ook een uitvaartcentrum of crematorium. Voor een spoedbestelling kunt u contact opnemen via 02/808 54 50. Voor verzending naar een Nederlands adres kunt u terecht op Topbloemen.nl.

Royale bloemstukken voor kist 

Onze bloemisten maken met veel zorg, vakmanschap en aandacht de kistbloemstukken op. Hierbij is er keuze uit tal van rouwboeketten. Bijvoorbeeld met subtiele witte rozen of orchideeën (Phalaenopsis), eventueel gecombineerd met zachte lavendelkleuren. Mogelijk vindt u een kleurrijk rouwarrangement beter bij de overledene passen. Van roze en rode rozen tot heldere zonnebloemen met onderliggend groen, de combinaties voor kistbloemstukken zijn eindeloos. Zo zorgt u voor een rouwarrangement dat perfect aansluit bij de karakteristieken van uw dierbare.

Rouwarrangement met rouwlint of kaart

Het toevoegen van een rouwlint met opdruk behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Zo kunt u een mooie boodschap meegeven, bijvoorbeeld een persoonlijk bericht of een tekst als Rust Zacht. U kiest tussen verschillende groottes rouwlinten, waaronder 100, 150 en 205 centimeter. Het rouwarrangement met rouwlint bezorgen we compleet opgemaakt, zodat het direct op de kist te plaatsen is. Het is tevens optioneel om aan het rouwarrangement een kaartje toe te voegen.

Online rouwarrangement bestellen

Een rouwarrangement bestellen kan bij ons heel gemakkelijk. Kies het gewenste kistbloemstuk en vul het verzendadres in. Betalen kan direct of achteraf. We vragen u indien reeds bekend om de datum en tijd van de uitvaart. Op die manier kunnen we onze rouwarrangementen op het beste moment leveren, zodat ze tijdens de plechtigheid optimaal stralen. We zorgen voor voldoende watervoorraad in het steekschuim, zodat u ervan verzekerd bent dat de kist op een mooie manier versierd is.
 

Lees meer