Kerstboeketten

Ons kerstboeketten assortiment is niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment. 

Kerstboeket laten bezorgen

De feestdagen zijn bij uitstek de tijd om met familie of goede vrienden door te brengen. Toch kan het gebeuren dat u dit jaar de kerst niet bij uw naasten kunt zijn. Om toch iedereen een mooie kerst te wensen, kunt u een kerstboeket laten bezorgen.

Een kerstboeket met een beetje extra

Bij een kerstboeket hoeft u niet alleen te denken aan een mooie bos met kleurrijke bloemen. Hoewel dat zeker tot de mogelijkheden behoort. Een bont boeket dat samengesteld is uit verschillende soorten bloemen in diverse kleuren geeft een vrolijk en feestelijk tintje. Maar u kunt ook kiezen voor een boeket in kerstsfeer, zoals bijvoorbeeld een bloemstuk van rode of roze bloemen. Een extra gebaar maakt u als u niet alleen een boeket laat bezorgen, maar daar ook nog een fles wijn bij bestelt. Dit kerstboeket komt mooi tot zijn recht als tafelstuk op de kersttafel en de wijn zal ook zeker gewaardeerd worden.

Gemakkelijk uw kerstboeket online bestellen

Tijdens de drukke dagen voor kerst heeft u niet veel tijd om boodschappen te doen. Wilt u toch een mooi kerstboeket in huis hebben, dan is het net zo eenvoudig om deze online bij Topbloemen.be te bestellen. Ook als u het kerstboeket niet elders laat bezorgen, maar het zelf mee wilt nemen als u op bezoek gaat, behoort dit gewoon tot de mogelijkheden.

Bij de bestelling kiest u eerst of u naast het boeket ook nog een vaas wilt bestellen. Zo weet u zeker dat het kerstboeket in een passende vaas kan worden gezet. Vervolgens kunt u online een kaartje invullen. Zeker als u de bos bloemen niet persoonlijk afgeeft, is het handig om dit eraan toe te voegen. Vervolgens vult u het gewenste bezorgadres in. Dat kan uw eigen adres zijn, maar ook het adres van uw familie, vrienden en zelfs het adres van een ziekenhuis.

Een vers kerstboeket

Kies de bezorgdatum dat u het beste uitkomt. Hierbij moet natuurlijk rekening gehouden worden met het feit dat op 25 en 26 december niet bezorgd zal worden. Waar u wel vanuit kunt gaan, is dat als u het boeket voor 17 uur besteld, het kerstboeket de volgende dag al geleverd zal worden (met uitzondering van Wallonië, hier leveren wij enkel op dinsdag en vrijdag). En met een versgarantie van zeven dagen kunt u of de ontvanger ook na de kerstdagen nog volop genieten van een prachtig kerstboeket.

Lees meer