Klantenservice | Inloggen

Content: beterschap BE

Beterschap & sterkte boeketten

Ziek zijn of u om wat voor reden slecht voelen is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig is het eenvoudig om iemand op te fleuren met de mooiste beterschap boeketten van Topbloemen.be. Een zieke collega, een vriend(in) die niet lekker in zijn of haar vel zit, van een vrolijke bos bloemen bloeit iedereen op!

Beterschap boeketten laten bezorgen

Onze stralende beterschap boeketten bezorgen we in heel Vlaanderen. En wanneer u vóór 9.00 uur bestelt dan leveren we het kersverse boeket dezelfde dag. Eventueel kunt u ook voor een latere datum kiezen. Liever het sterkte boeket persoonlijk bij de ontvanger afgeven? Dan kunt u het beterschap boeket ook op uw eigen adres laten leveren.

Vrolijke kleuren die opbeuren!

Onze beterschap boeketten zijn met zorg samengesteld met als doel de ontvanger een hart onder de riem te steken. Wat dacht u van het beterschap plukboeket Sophie? Of kies voor boeket Demi met stralende rozen en gerbera’s in kleuren als oranje en paars. Met boeket Elin gaat u voor de meer subtiele uitstraling met onder meer witte lelies en leeuwenbekken. Al onze boeketten zijn verkrijgbaar in de maten klein, middel en groot.

Versgarantie op sterkte boeketten

Als iemand zich niet lekker voelt dan heeft diegene er vaak meerdere dagen last van. Hoe fijn is het dan als u die persoon kunt verrassen met een boeket dat minimaal 7 dagen vers blijft? Met de nadruk op minimaal, want de boeketten van Topbloemen.be blijven vaak zeker 14 dagen in volle bloei staan!

Online beterschap boeket bestellen

Wanneer u beterschap bloemen bij Topbloemen.be bestelt kunt u er ook altijd een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Kies tussen tal van kaartjes uw favoriet, wij zorgen ervoor dat het kaartje aan het boeket wordt toegevoegd. Ook een beterschap boeket met glazen vaas bestellen behoort tot de mogelijkheden. Zo geeft de ontvanger zijn of haar kersverse bloemen meteen een mooi plekje.