Zomerboeketten

Helaas, ons zomerboeketten assortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Ons nieuwe zomerboeketten assortiment zal vanaf juni 2024 verkrijgbaar zijn. 

Haal de zomer in huis met een zomerboeket

Natuurlijk hopen we allemaal op een lekker zonnetje in de zomer. Maar als het weer niet helemaal meewerkt, kunt u zelf ook voor een zomerse sfeer in huis zorgen. De zomerboeketten van Topbloemen.be zijn namelijk het stralende middelpunt in de huiskamer.

Een zomers boeket voor iedere gelegenheid

U hoeft niet altijd een reden te hebben om een boeket zomerbloemen te kopen. Soms kan het gewoon leuk zijn om uzelf te verwennen met een mooie bos bloemen in frisse kleuren als geel, roze, wit of paars. Maar zomerboeketten zijn natuurlijk ook heel geschikt om cadeau te doen. Zo kiest u niet alleen een zomers boeket als verjaardagscadeau, maar u bestelt er ook nog een passende glazen vaas bij. Dan weet u zeker dat het boeket bij de ontvanger helemaal tot zijn recht zal komen. Heeft u op het huis van de buren gepast tijdens de vakantie en wilt u ze een hartelijk welkom thuis geven? Zorg er dan voor dat er een boeket zomerbloemen op de dag van terugkomst klaarstaat. Ze zullen zich direct weer thuis voelen.

Bestel eenvoudig de zomerboeketten online

Via Topbloemen.be kunt u gemakkelijk en snel een zomers boeket bestellen. U kiest bijvoorbeeld een gemengd boeket in de kleuren die u het meest aanspreken. Of in de kleur die het beste bij het interieur en de smaak van de ontvanger past. Daarbij kunt u ook nog aangeven hoe groot het boeket zomerbloemen moet zijn. Kies voor de optie van een vaas en als u het zomerboeket cadeau doet, vergeet dan niet om online een kaartje in te vullen. Hier kunt u uw naam opzetten zodat de ontvanger weet dat u het zomerboeket gegeven hebt. Ook kunt u er nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Altijd een vers zomerboeket in huis

Onze zomerboeketten worden altijd samengesteld door een lokale bloemist op de dag van bezorging. Zo heeft u altijd een vers boeket in huis wanneer u bij Topbloemen.be bestelt. Bovendien kunnen wij hierdoor altijd zeven dagen vers garantie garanderen. Het verse boeket zomerbloemen wordt op de aangegeven datum afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven, in heel België. Zo geniet je lang van een prachtig zomer boeket.

Lees meer