Commandez en 3 etappes

Post-paiement possible

7 jours garantie de fraîcheur

Livraison dans toute la Flandre

Bouquets de printemps

Bouquet Suus

Bouquet Suus

A partir de
24,95
Ce bouquet de style classique est simple mais très beau.
Commander
Bouquet Florine

Bouquet Florine

A partir de
21,95
Ce bouquet est une image à contempler avec ses teintes roses. L'aneth et la camomille contenus dans ce bouquet lui confèrent un caractère estival.
Commander
Bouquet Gigi

Bouquet Gigi

A partir de
27,95
Le tournesol se combine parfaitement avec les œillets, les fleurs de camomille et les gerberas. Ils font de ce bouquet une surprise estivale.
Commander
Bouquet Cecilia

Bouquet Cecilia

A partir de
34,95
Une belle explosion de couleurs se trouve dans ce bouquet. Soyons honnêtes : le bleu, le violet et le rose sont toujours possibles, n'est-ce pas?
Commander
Bouquet Heleen

Bouquet Heleen

A partir de
26,95
Commencez le début de l'été avec le bouquet Heleen ! Ce bouquet joyeux est un véritable accroche-regard dans votre salon avec ses couleurs estivales.
Commander
Bouquet Danisha

Bouquet Danisha

A partir de
24,95
Ce bouquet est composé de magnifiques fleurs des champs. C'est pas beau à voir ?
Commander
Bouquet Marilou

Bouquet Marilou

A partir de
34,90
Un Biedermeier avec une grande variété de fleurs, c'est le bouquet Marilou !
Commander

Voorjaarsboeketten

De lichte kleuren van het voorjaar vrolijken uw huiskamer op als u een voorjaarboeket in huis haalt. Geniet van een boeket met gemengde kleuren of een bos bloemen van alleen roze, wit of geel. Wat u ook kiest, een lente boeket geeft u een zonnig gevoel en daarmee kunt u zich nog meer verheugen op de warme dagen die gaan komen. Kies bij Topbloemen.be een mooi voorjaarsboeket voor uzelf of maak iemand anders blij.

Een grote keuze voorjaarsbloemen

Houdt u van een moderne bos met mooie tulpen? Of vindt u het mooi als de bos op een natuurlijke manier is samengesteld? In dat laatste geval is een boeket van diverse bloemen, gemengd met wat bladgroen, echt iets voor u. Het voorjaarsboeket dat u bij Topbloemen.be bestelt kunt u helemaal afstemmen op uw eigen smaak. Maar ook op de kleuren van uw interieur. Mooie roze gerbera's of gele rozen passen daarnaast natuurlijk prachtig bij de lente. Wilt u een lenteboeket cadeau doen? Ook dat kan gewoon bij Topbloemen.be. U kunt het voorjaarsboeket laten bezorgen in een mooie cadeautas voor een extra feestelijk accent.

Vers geschikt en snel geleverd

Als u een lenteboeket bestelt bij Topbloemen.be kunt u er zeker van zijn dat de bloemen altijd vers afgeleverd worden. De bloemen worden geschikt door een bloemist die zich dicht in de buurt van het afleveradres bevindt. Dus waar u ook in België de bloemen wilt laten bezorgen, het voorjaarsboeket wordt op de dag van aflevering pas samengesteld. Doordat de bloemist in de buurt zit, gaat er ook geen tijd verloren tussen het schikken en de bezorging. Op deze manier geniet u optimaal van het mooie boeket.

Geef een mooi voorjaarsboeket cadeau

Niet alleen de bezorging wordt snel en professioneel uitgevoerd door een aangesloten bloemist. Bestellen is ook heel eenvoudig. Kijk op de site naar de verschillende soorten boeketten. Een lenteboeket kan bijvoorbeeld bestaan uit een plukboeket. U kiest voor een grote, middelgrote of kleine bos. Eventueel bestelt u er nog een vaas bij. Wilt u het lenteboeket cadeau doen? Vergeet dan niet aan te geven dat u een kaartje bij het boeket wilt voegen. U kunt direct aangeven welke tekst u hierbij wilt hebben en dit wordt aan de bestelling toegevoegd. Vervolgens geeft u het bezorgadres op, wat van uzelf kan zijn, maar ook van een familielid, een vriend of vriendin. Nadat u de bestelling heeft afgerond, zal de bloemist op de aangegeven datum het boeket samenstellen en vers afleveren.

Lire plus