Voorjaarsboeketten

Ons voorjaarsboeketten assortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment.  

Voorjaarsboeketten vol prachtige lente bloemen

De lichte kleuren van het voorjaar vrolijken uw huiskamer op als u een voorjaarboeket in huis haalt. Geniet van een boeket met gemengde kleuren of een bos bloemen van alleen roze of geel. Wat u ook kiest, een lente boeket geeft u een zonnig gevoel en daarmee kunt u zich nog meer verheugen op de warme dagen die gaan komen. Kies bij Topbloemen.be een mooi voorjaarsboeket voor uzelf of maak iemand anders blij.

Een grote keuze voorjaarsbloemen

Houdt u van een moderne tulpenboeket? Of vindt u het mooi als de bos op een natuurlijke manier is samengesteld? In dat laatste geval is een lenteboeket van diverse bloemen, gemengd met wat bladgroen, echt iets voor u. Het voorjaarsboeket dat u bij Topbloemen.be bestelt kunt u helemaal afstemmen op uw eigen smaak. Maar ook op de kleuren van uw interieur. Mooie roze gerbera's of gele rozen passen daarnaast natuurlijk prachtig bij de lente. Wilt u een lenteboeket cadeau doen? Ook dat kan gewoon bij Topbloemen.be. U kunt het voorjaarsboeket laten bezorgen in een mooie bloementas voor een extra feestelijk accent.

Vers geschikt en snel geleverd lenteboeket

Als u een lenteboeket bestelt bij Topbloemen.be kunt u er zeker van zijn dat de bloemen altijd vers afgeleverd worden. Het voorjaarsboeket wordt op de dag van aflevering pas samengesteld door de bloemist. Op deze manier geniet u optimaal van het mooie boeket.

Geef een mooi voorjaarsboeket cadeau

Niet alleen de bezorging wordt snel en professioneel uitgevoerd door een aangesloten bloemist. Bestellen is ook heel eenvoudig. Kijk op de site naar de verschillende soorten boeketten. Een lenteboeket kan bijvoorbeeld bestaan uit een plukboeket. U kiest voor een grote, middelgrote of kleine bos. Eventueel bestelt u er nog een vaas bij. Wilt u het lenteboeket cadeau doen? Vergeet dan niet aan te geven dat u een kaartje bij het boeket wilt voegen. U kunt direct aangeven welke tekst u hierbij wilt hebben en dit wordt aan de bestelling toegevoegd. Vervolgens geeft u het bezorgadres op, wat van uzelf kan zijn, maar ook van een familielid, een vriend of vriendin. Nadat u de bestelling heeft afgerond, zal de bloemist op de aangegeven datum het boeket samenstellen en vers afleveren.

Lees meer