Klantenservice | Inloggen

Voorjaarsboeketten

Boeket Suus

Boeket Suus

Vanaf
24,95
Dit klassiek gestylde boeket is eenvoudig maar daardoor ook heel mooi. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook een prachtig cadeau voor de gelukkige ontvanger
Bestel
Boeket Cecilia

Boeket Cecilia

Vanaf
34,95
Een mooie kleurexplosie is te vinden in dit boeket. Want zeg nou zelf; blauw, paars en roze kan toch altijd?
Bestel
Boeket Heleen

Boeket Heleen

Vanaf
26,95
Luid de vroege zomer in met boeket Heleen! Dit vrolijke boeket zit vol met zomerse kleuren waardoor ze extra opvalt in je huiskamer.
Bestel
Boeket Marilou

Boeket Marilou

Vanaf
34,90
Een losse biedermeier met een verscheidenheid aan bloemen, dat is boeket Marilou!
Bestel
Boeket Simone

Boeket Simone

Vanaf
28,95
De pastelkleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De Matthiola bloem heeft een perzikachtige kleur die het boeket een warme gloed.
Bestel

Voorjaarsboeketten

De lichte kleuren van het voorjaar vrolijken uw huiskamer op als u een voorjaarboeket in huis haalt. Geniet van een boeket met gemengde kleuren of een bos bloemen van alleen roze, wit of geel. Wat u ook kiest, een lente boeket geeft u een zonnig gevoel en daarmee kunt u zich nog meer verheugen op de warme dagen die gaan komen. Kies bij Topbloemen.be een mooi voorjaarsboeket voor uzelf of maak iemand anders blij.

Een grote keuze voorjaarsbloemen

Houdt u van een moderne bos met mooie tulpen? Of vindt u het mooi als de bos op een natuurlijke manier is samengesteld? In dat laatste geval is een boeket van diverse bloemen, gemengd met wat bladgroen, echt iets voor u. Het voorjaarsboeket dat u bij Topbloemen.be bestelt kunt u helemaal afstemmen op uw eigen smaak. Maar ook op de kleuren van uw interieur. Mooie roze gerbera's of gele rozen passen daarnaast natuurlijk prachtig bij de lente. Wilt u een lenteboeket cadeau doen? Ook dat kan gewoon bij Topbloemen.be. U kunt het voorjaarsboeket laten bezorgen in een mooie cadeautas voor een extra feestelijk accent.

Vers geschikt en snel geleverd

Als u een lenteboeket bestelt bij Topbloemen.be kunt u er zeker van zijn dat de bloemen altijd vers afgeleverd worden. De bloemen worden geschikt door een bloemist die zich dicht in de buurt van het afleveradres bevindt. Dus waar u ook in België de bloemen wilt laten bezorgen, het voorjaarsboeket wordt op de dag van aflevering pas samengesteld. Doordat de bloemist in de buurt zit, gaat er ook geen tijd verloren tussen het schikken en de bezorging. Op deze manier geniet u optimaal van het mooie boeket.

Geef een mooi voorjaarsboeket cadeau

Niet alleen de bezorging wordt snel en professioneel uitgevoerd door een aangesloten bloemist. Bestellen is ook heel eenvoudig. Kijk op de site naar de verschillende soorten boeketten. Een lenteboeket kan bijvoorbeeld bestaan uit een plukboeket. U kiest voor een grote, middelgrote of kleine bos. Eventueel bestelt u er nog een vaas bij. Wilt u het lenteboeket cadeau doen? Vergeet dan niet aan te geven dat u een kaartje bij het boeket wilt voegen. U kunt direct aangeven welke tekst u hierbij wilt hebben en dit wordt aan de bestelling toegevoegd. Vervolgens geeft u het bezorgadres op, wat van uzelf kan zijn, maar ook van een familielid, een vriend of vriendin. Nadat u de bestelling heeft afgerond, zal de bloemist op de aangegeven datum het boeket samenstellen en vers afleveren.

Lees meer