Tulpen

Ons tulpenassortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment.  

Online tulpen bestellen en laten bezorgen

Op zoek naar een mooie en frisse toevoeging aan uw huis of als cadeau voor iemand anders? Kies dan voor een fleurig tulpenboeket van Topbloemen.be. In de periode van januari tot en met maart bestelt u bij ons prachtige tulpen en laat u deze op ieder gewenst adres in België bezorgen. Wie gaat u blij maken met een prachtig boeket tulpen?

Het tulpen-seizoen

De tulp is een typisch Hollandse bloem en bloeit in de maanden april en mei. Dit is de periode dat de tulpenvelden vol staan met deze prachtige bloemen. Bij Topbloemen.be kunt u in de periode van januari tot en met maart tulpen online bestellen en laten bezorgen. Dit komt doordat de tulpenbollen gedurende het jaar in de kassen uitgroeien tot mooie bloemen. Deze worden vanaf januari te koop aangeboden op onze website.

Houdbaarheid van tulpen

De houdbaarheid van tulpen hangt af van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de bloemen en hoe u ze verzorgt. Tulpen zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en blijven gemiddeld 7 tot 10 dagen mooi. Zorg dat u ze in een vaas plaatst met schoon, lauw water en snijd de steel om de twee dagen bij. Zo houdt u ze langer mooi en kunt u langer genieten van deze prachtige bloemen. Wanneer u tulpen bestelt bij Topbloemen.be, profiteert u altijd van 7-dagen-versgarantie.

Betekenis van tulpen

Tulpen zijn niet alleen mooie bloemen, maar hebben ook betekenis. Ze staan symbool voor liefde en passie en zijn daarom een perfect cadeau voor uw geliefde. Maar tulpen kunnen ook gebruikt worden als dankbetuiging of om iemand te feliciteren. Zo zijn ze niet alleen mooi, maar ook nog eens een leuke manier om iemand een boodschap mee te geven.

Naast ons mooie assortiment tulpen, vindt u bij Topbloemen.be ook een groot aanbod aan:

Zo kunt u dus op ieder moment en voor iedere gelegenheid een passend boeket bestellen bij Topbloemen.be!

Boeket tulpen kopen?

Bent u helemaal enthousiast geworden van onze tulpen? Een boeket tulpen kopen door u heel eenvoudig bij Topbloemen.be. Laat ze op ieder gewenst adres in België bezorgen. U bestelt uw boeket tulpen als volgt:

  1. Kies uw favoriete tulpenboeket en kies het formaat boeket
  2. Wilt u een kaartje of een glazen vaas toevoegen? Vink dan 'glazen vaas' aan en 'kaartje toevoegen'. ALs u geen kaartje wilt, dan wordt het boeket tulpen anoniem bezorgd. Zijn de tulpen een presentje? Dan kunt u de ontvanger verrassen door een persoonlijke boodschap op een kaartje bij het boeket te voegen
  3. Maak uw bestelling extra speciaal door een cadeautje toe te voegen zoals chocolade of wijn. Na deze keuze gaat u verder met uw bestelling
  4. Vul het bezorgadres in van de ontvanger en kies de gewenste dag van bezorging uit. Hierna betaalt u uw bestelling en gaan wij voor u aan de slag.

Zou u graag tulpen online willen bestellen en laten bezorgen maar komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Bestel vandaag nog uw favoriete tulpenoeket en laat ze bezorgen op uw adres naar keuze.

Lees meer