Over Topbloemen.be

Mensen blij maken. Dat is de passie van oprichter Edwin van Arkel en daarom is hij in 1999 gestart als zelfstandig bloemist in Hoofddorp. Door de toenemende vraag om boeketten te bezorgen verspreid door heel Nederland, is Edwin samenwerkingen aangegaan met bloemisten door heel het land. In 2005 sprong hij in het diepe: als één van de eerste retailers stapte hij volledig over op online verkoop.

Samen met onze bloemisten werkte hij continu aan de kwaliteit en dienstverlening van Topbloemen.nl en Topbloemen.be, waardoor mensen overal in kwaliteitsboeketten kunnen laten bezorgen. Hierdoor groeide het bedrijf al in 2015 uit tot marktleider op het gebied van online bloemen verkoop.

Bij Topbloemen.be houden wij één ding kraakhelder voor ogen: uw persoonlijke boodschap met zorg en aandacht overbrengen naar de ontvanger met een prachtig boeket. Gebonden en bezorgd door één van onze bloemisten.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heeft u niet alleen een boeket geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Een liefdevol gebaar waarmee u iemand even aandacht geeft en laat voelen; hey ik denk aan u. Zo kunt u ook op afstand toch een beetje dichtbij zijn.

Topbloemen.be

Omdat ik aan u denk.

Over Topgeschenken Nederland BV

Topbloemen.be is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV waar ook de websites Topbloemen.nl, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen. 

Wij willen mensen verbinden door het overbrengen van hun persoonlijke boodschap met een passende attentie, hoe groot of klein dan ook. Samen met een vers gebonden boeket, een ambachtelijke taart, een goed gevulde fruitkist of ander type geschenk bezorgen wij een goed gevoel, bij de ontvanger én bij u. Dat is altijd de moeite waard.

Wie verrast u met een prachtig boeket?

Bekijk onze video

De mensen achter Topbloemen.be

Lees meer over de mensen achter Topbloemen.be

Vacatures

Werken bij Topbloemen.be? Kijk voor alle vacatures op onze vacature pagina.