Paasboeketten

Paasboeket IlyaPaasboeket Ilya

Paasboeket Ilya

Vanaf
31,95
Wens iemand een vrolijk Pasen met dit prachtige boeket. Inclusief leuke paas-bijstekers.

Opties:

 • Paasboeket Ilya klein
 • Paasboeket Ilya middel
 • Paasboeket Ilya groot
Bestel
Paasboeket Suzanne

Paasboeket Suzanne

Vanaf
34,95
Bezorg de paassfeer bij iemand thuis of op kantoor met dit vrolijke oranje boeket met paas-bijstekers.

Opties:

 • Paasboeket Suzanne klein
 • Paasboeket Suzanne middel
 • Paasboeket Suzanne groot
Bestel
Paasboeket Melody

Paasboeket Melody

Vanaf
42,95
Haal het voorjaar in huis met dit prachtige paasboeket. Perfect om uw vriendin, familielid of collega een vrolijk Pasen te wensen!

Opties:

 • Paasboeket Melody klein
 • Paasboeket Melody middel
 • Paasboeket Melody groot
Bestel
Boeket Liz

Boeket Liz

Vanaf
25,95
Verras vrienden, familie of collega’s met Boeket Liz! Dit prachtige voorjaarsboeket bevat onder andere viburnum, kamille en witte gerbera’s. Een pareltje om te geven en te krijgen.

Opties:

 • Boeket Liz klein
 • Boeket Liz middel
 • Boeket Liz groot
Bestel
Boeket Ariana

Boeket Ariana

Vanaf
24,95
Wauw! Dit boeket wil je toch gewoon in huis hebben? Vol met dubbel bloemige tulpen, germini’s en kamille. Deze prachtige seizoensbloemen worden professioneel gebonden door de regionale bloemist.

Opties:

 • Boeket Ariana klein
 • Boeket Ariana middel
 • Boeket Ariana groot
Bestel
Narcissen in mand

Narcissen in mand

19,95
Met deze narcis geeft u het voorjaar in een potje cadeau! Na ontvangst kun je hem direct neerzetten en daarna genieten van de prachtige gele bloemen.
Bestel
Hyacinten in mand

Hyacinten in mand

19,95
Deze hycacint is een altijd-goed cadeau. Het is een vrolijke verschijning die u, dankzij het bijgeleverde mandje, direct neer kunt zetten.
Bestel
Blauwe druifjes in mand

Blauwe druifjes in mand

19,95
Geef ook eens een plantje cadeau! Deze blauwedruif wordt geleverd in een stijlvol mandje, waardoor u hem direct op zijn plek kunt zetten.
Bestel

Paasboeketten bestellen

Vrolijk uw paasontbijt op met een mooi paasboeket. De vrolijke voorjaarskleuren maken het extra gezellig. Natuurlijk geniet u niet alleen tijdens de paasdagen van dit mooie boeket. Dankzij de snelle levering bent u verzekerd van verse bloemen en kunt u extra lang naar deze bloemenpracht kijken.

Verschillende soorten paasboeketten

Nu het voorjaar weer is aangebroken, is ook de keuze uit de verschillende bloemen groot. Op onze website zijn er diverse soorten boeketten paasbloemen te krijgen. Wat dacht u van een mooie bos tulpen in uw favoriete kleur? Of houdt u meer van een gemengd boeket met allerlei verschillende soorten bloemen zoals een biedermeier met rozen en gerbera's? Dit en meer is verkrijgbaar via de website van Topbloemen.be. Voor het ultieme voorjaargevoel is er ook veel keuze in het assortiment plukboeketten. De losgebonden boeketten zijn met zorg samengesteld en zijn met hun vele kleuren en mooie bladgroen perfect voor het paasboeket.

Maak een ander blij met paasbloemen

Wilt u een ander blij maken met een mooi paasboeket? Dat is natuurlijk een leuk idee. Kies de bloemen die u het meeste aanspreken en bestel daar ook een passende vaas bij. U kunt het paasboeket laten bezorgen op ieder adres in België. Tijdens het bestellen krijgt u de mogelijkheid om een kaartje te kiezen waar u ook een persoonlijke boodschap op kunt vermelden. Dat maakt het nog leuker om uw familielid of vrienden met de Pasen te verrassen met een persoonlijk uitgekozen paasboeket. Wilt u een keer iets anders dan een standaard boeket, dan kunt u ook voor een mooi bloemstuk op een schaal kiezen. Deze worden ook geleverd met een fles wijn, voor een extra feestelijk tintje.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

U kunt via de site gemakkelijk uw favoriete paasbloemen bestellen. Nadat u de keuze heeft gemaakt en de tekst voor het kaartje heeft ingevuld, kunt u het afleveradres opgeven. Desgewenst geeft u bij de opmerkingen aan of u een voorkeur heeft voor het tijdstip van de bezorging. Dankzij het feit dat uw bestelling wordt verzorgd door een professionele bloemist die dichtbij het afleveradres gevestigd is, bent u verzekerd van een vers boeket. De paasbloemen worden samengesteld op de dag van levering en de tijd tussen het samenstellen en de levering is zo kort mogelijk. Zo heeft de ontvanger altijd een verse bos bloemen in huis die op tijd voor de Pasen zijn bezorgd.

Lees meer