Paasboeketten

Pasen

Pasen

0,00
Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2025.
Bestel

Ons paasboeketten assortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment.  

Ontdek de mooiste paasbloemen

Vrolijk uw paasontbijt op met mooie paasbloemen van Topbloemen.be. De vrolijke voorjaarskleuren maken het extra gezellig. Natuurlijk geniet u niet alleen tijdens de paasdagen van dit mooie paasboeket. Dankzij de snelle levering bent u verzekerd van verse paasbloemen en kunt u extra lang naar deze bloemenpracht kijken.

Verschillende soorten paasboeketten

Nu het voorjaar weer is aangebroken, is ook de keuze uit de verschillende bloemen groot. Welke bloem hoort bij Pasen? Paasbloemen zoals narcissen, hyacinten en tulpen zijn typische bloemen die u in dit seizoen vindt. Deze paasbloemen worden namelijk geassocieerd met de lente/het voorjaar. Op onze website zijn er diverse soorten boeketten paasbloemen te krijgen. Wat dacht u van een mooie bos tulpen in uw favoriete kleur? Of houdt u meer van een gemengd boeket met allerlei verschillende soorten bloemen zoals een biedermeier met rozen en gerbera's? Dit en meer is verkrijgbaar via de website van Topbloemen.be. Voor het ultieme voorjaargevoel is er ook veel keuze in het assortiment plukboeketten en gemengde boeketten. De losgebonden boeketten zijn met zorg samengesteld en zijn met hun vele kleuren en mooie bladgroen perfect voor het paasboeket.

Maak een ander blij met paasbloemen

Wilt u een ander blij maken met een mooi paasboeket? Dat is natuurlijk een leuk idee. Hierdoor brengt u vernieuwing en een gevoel van frisheid in huis. Fleur het huis van een ander op en kies de paasbloemen die u het meeste aanspreken en bestel daar eventueel een passende vaas bij. U kunt het paasboeket laten bezorgen op ieder adres in België. Tijdens het bestellen krijgt u de mogelijkheid om een kaartje te kiezen waar u ook een persoonlijke boodschap op kunt vermelden. Dat maakt het nog leuker om uw familielid of vrienden met de Pasen te verrassen met een persoonlijk uitgekozen paasboeket. Wilt u een keer iets anders dan een standaard boeket, dan kunt u ook voor een mooi bloemstuk op een schaal kiezen. Deze worden ook geleverd met een fles wijn, voor een extra feestelijk tintje.

Paasboeketten bestellen

U kunt via de site gemakkelijk uw favoriete paasbloemen bestellen:

  1. Nadat u de keuze heeft gemaakt welk paasbeket u kiest, kiest u de grootte van het boeket: klein, middel of groot
  2. Wilt u een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies dan voor een kaartje bij het paasboeket. Heeft de ontvanger geen vaas? Kies dan ook voor een vaas bij uw bestelling.
  3. Na het invullen van de tekst op het kaartje komt u uit bij het bezorgadres van de geadresseerde. Desgewenst geeft u bij de opmerkingen aan of u een voorkeur heeft voor het tijdstip van de bezorging.

Dankzij het feit dat uw bestelling wordt verzorgd door een professionele bloemist die dichtbij het afleveradres gevestigd is, bent u verzekerd van een vers boeket. De paasbloemen worden samengesteld op de dag van levering en de tijd tussen het samenstellen en de levering is zo kort mogelijk. Zo heeft de ontvanger altijd een verse bos bloemen in huis die op tijd voor de Pasen zijn bezorgd.
Wacht niet langer, bestel uw favoriete paasboeket en ontvang het op tijd voor Pasen in huis.

Lees meer