Paasboeketten

Pasen

Pasen

0,00
Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2023.
Bestel

Helaas, ons Paasboeketten assortiment is momenteel niet beschikbaar. Vanaf maart 2024 zal ons nieuwe Paasboeketten assortiment verkrijgbaar zijn. 

Paasboeketten bestellen

Vrolijk uw paasontbijt op met een mooi paasboeket. De vrolijke voorjaarskleuren maken het extra gezellig. Natuurlijk geniet u niet alleen tijdens de paasdagen van dit mooie boeket. Dankzij de snelle levering bent u verzekerd van verse bloemen en kunt u extra lang naar deze bloemenpracht kijken.

Verschillende soorten paasboeketten

Nu het voorjaar weer is aangebroken, is ook de keuze uit de verschillende bloemen groot. Op onze website zijn er diverse soorten boeketten paasbloemen te krijgen. Wat dacht u van een mooie bos tulpen in uw favoriete kleur? Of houdt u meer van een gemengd boeket met allerlei verschillende soorten bloemen zoals een biedermeier met rozen en gerbera's? Dit en meer is verkrijgbaar via de website van Topbloemen.be. Voor het ultieme voorjaargevoel is er ook veel keuze in het assortiment plukboeketten. De losgebonden boeketten zijn met zorg samengesteld en zijn met hun vele kleuren en mooie bladgroen perfect voor het paasboeket.

Maak een ander blij met paasbloemen

Wilt u een ander blij maken met een mooi paasboeket? Dat is natuurlijk een leuk idee. Kies de bloemen die u het meeste aanspreken en bestel daar ook een passende vaas bij. U kunt het paasboeket laten bezorgen op ieder adres in België. Tijdens het bestellen krijgt u de mogelijkheid om een kaartje te kiezen waar u ook een persoonlijke boodschap op kunt vermelden. Dat maakt het nog leuker om uw familielid of vrienden met de Pasen te verrassen met een persoonlijk uitgekozen paasboeket. Wilt u een keer iets anders dan een standaard boeket, dan kunt u ook voor een mooi bloemstuk op een schaal kiezen. Deze worden ook geleverd met een fles wijn, voor een extra feestelijk tintje.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

U kunt via de site gemakkelijk uw favoriete paasbloemen bestellen. Nadat u de keuze heeft gemaakt en de tekst voor het kaartje heeft ingevuld, kunt u het afleveradres opgeven. Desgewenst geeft u bij de opmerkingen aan of u een voorkeur heeft voor het tijdstip van de bezorging. Dankzij het feit dat uw bestelling wordt verzorgd door een professionele bloemist die dichtbij het afleveradres gevestigd is, bent u verzekerd van een vers boeket. De paasbloemen worden samengesteld op de dag van levering en de tijd tussen het samenstellen en de levering is zo kort mogelijk. Zo heeft de ontvanger altijd een verse bos bloemen in huis die op tijd voor de Pasen zijn bezorgd.

Lees meer