Klantenservice | Inloggen

Content: felicitatie bloemen BE

Gefeliciteerd boeketten

Er is er een jarig, hoera, hoera! Tijd om iemand te verrassen met een gefeliciteerd boeket. De mooiste verjaardags boeketten spot u natuurlijk op Topbloemen.be. Kies uit grote, middel en kleine gefeliciteerd boeketten in de meest vrolijke kleuren. Daarvan krijgt de jarige gegarandeerd een vrolijk gevoel!

Verjaardags boeketten bezorgen

Wanneer er een verjaardag op komst is dan wilt u de jarige graag in het zonnetje zetten. U kunt door Topbloemen.be gefeliciteerd boeketten laten bezorgen door heel Vlaanderen. Bestel alvast voor een datum in de toekomst. Denkt u (te) last-minute aan de verjaardag? Geen enkel probleem, want als u vóór 9.00 uur bestelt dan leveren we het gefeliciteerd boeket dezelfde dag nog af op het adres van de ontvanger. 

Versgarantie op gefeliciteerd boeketten

Een vriend, geliefde of collega, wie de ontvanger ook is, een gefeliciteerd boeket valt altijd wel in de smaak. U kunt ook verjaardags boeketten laten bestellen door een ander en kiezen voor de optie ‘achteraf betalen’. En met (minimaal) 7 dagen versgarantie op onze fleurige boeketten houdt dat feestgevoel bij de ontvanger lekker lang aan. Hoewel 14 dagen volle bloei ook zeker geen uitzondering is!

Gefeliciteerd boeket met kaartje en/of vaas

Hoe tof is het om een persoonlijke verjaardags boodschap toe te voegen aan uw boeket? Snuffel tussen tal van vrolijke kaartjes en schrijf uw persoonlijke tekst. Want een bijzondere gelegenheid moet natuurlijk extra fijn gevierd worden en met een mooi verjaardags bloemetje komt iedereen in de stemming. Ook een bijpassende vaas bijbestellen behoort tot de mogelijkheden.

Online verjaardags boeket bestellen

Wie o wie is er jarig? Tijd om te trakteren op een opvallend boeket! Bijvoorbeeld met het vrolijke gefeliciteerd plukboeket Laurie, of de vrolijke kleurenmix van boeket Leona. Keuze is er in ieder geval genoeg op Topbloemen.be. Laat de bloemen bij u thuis leveren om de jarige persoonlijk te verrassen of laat weten dat u aan zijn of haar verjaardag denkt en laat ze direct bezorgen op het adres van de birthday boy of girl!