Content: Tulpen TB BE

Helaas, ons tulpenassortiment is niet meer verkrijgbaar. Vanaf januari 2024 zal ons nieuwe tulpenassortiment verkrijgbaar zijn. 

Online tulpen bestellen en laten bezorgen

Op zoek naar een mooie en frisse toevoeging aan uw huis of als cadeau voor iemand anders? Kies dan voor een fleurig tulpenboeket van Topbloemen.be. In de periode van januari tot en met maart bestelt u bij ons prachtige tulpen en laat u deze op ieder gewenst adres in België bezorgen. Wie gaat u blij maken met een prachtig boeket tulpen?

Het tulpen-seizoen

De tulp is een typisch Hollandse bloem en bloeit in de maanden april en mei. Dit is de periode dat de tulpenvelden vol staan met deze prachtige bloemen. Bij Topbloemen.be kunt u in de periode van januari tot en met maart tulpen online bestellen en laten bezorgen. Dit komt doordat de tulpenbollen gedurende het jaar in de kassen uitgroeien tot mooie bloemen. Deze worden vanaf januari te koop aangeboden op onze website.

Houdbaarheid van tulpen

De houdbaarheid van tulpen hangt af van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de bloemen en hoe u ze verzorgt. Tulpen zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en blijven gemiddeld 7 tot 10 dagen mooi. Zorg dat u ze in een vaas plaatst met schoon, lauw water en snijd de steel om de twee dagen bij. Zo houdt u ze langer mooi en kunt u langer genieten van deze prachtige bloemen. Wanneer u tulpen bestelt bij Topbloemen.be, profiteert u altijd van 7-dagen-versgarantie.

Betekenis van tulpen

Tulpen zijn niet alleen mooie bloemen, maar hebben ook betekenis. Ze staan symbool voor liefde en passie en zijn daarom een perfect cadeau voor uw geliefde. Maar tulpen kunnen ook gebruikt worden als dankbetuiging of om iemand te feliciteren. Zo zijn ze niet alleen mooi, maar ook nog eens een leuke manier om iemand een boodschap mee te geven.

Naast ons mooie assortiment tulpen, vindt u bij Topbloemen.be ook een groot aanbod aan plukboeketten, gemengde boeketten, rozen en meer.  Zo kunt u dus op ieder moment en voor iedere gelegenheid een passend boeket bestellen bij Topbloemen.be!

Online tulpen bestellen bij Topbloemen.be

Bent u helemaal enthousiast geworden van onze tulpen? Dan bestelt u ze heel eenvoudig en laat u ze op ieder gewenst adres in België bezorgen. Kies allereerst uw favoriete tulpenboeket. Vervolgens kunt u aangeven welk formaat boeket u wilt laten bezorgen. Bij het bestellen heeft u ook de keuze om een glazen vaas toe te voegen. En zijn de tulpen een presentje? Dan kunt u de ontvanger verrassen door een persoonlijke boodschap op een kaartje bij het boeket te voegen.

Bent u benieuwd naar onze service? Of zou u graag tulpen online willen bestellen en laten bezorgen maar komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.