Bestellen in slechts 3 stappen

Achteraf betalen, ook zakelijk

7 Dagen versgarantie

Levering in heel Vlaanderen

Online bloemenwinkel Gent

Boeket Lexie

Boeket Lexie

Vanaf
20,95
Verrassend veelzijdig is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Valerie

Boeket Valerie

Vanaf
25,95
Dit klassieke boeket met mooie rood/groene tinten is een echte blikvanger. Ze zal prachtig staan in je woonkamer, maar is natuurlijk ook een perfect cadeau voor Moederdag.

Opties:

Bestel
Boeket Elin

Boeket Elin

Vanaf
35,95
Feliciteer, bedankt of verstuur zomaar dit prachtige handgebonden boeket en verras de ontvanger!

Opties:

Bestel
Boeket Laurie

Boeket Laurie

Vanaf
24,95
Wie ga jij verrassen met dit plukboeket? Een los gebonden boeket met verschillende mooie kleur tinten. Alsof je de bloemen zo vers van het veld geplukt hebt!

Opties:

Bestel

Online bloemenwinkel Gent

 

 

Zoekt u een bloemenwinkel in Gent? Dan bent u aan het juiste adres op Topbloemen.be. Als online bloemenwinkel voor Gent en de rest van Vlaanderen bestelt u eenvoudig vanuit thuis. Onze aangesloten lokale bloemisten voeren uw bestelling daarna met zorg uit en overhandigen het verse boeket persoonlijk op het gewenste adres.

 

Uw boeket vandaag nog in huis

 

Wellicht bent u op zoek naar een bloemenzaak bij u in de buurt, omdat u de bloemen graag snel bezorgd wil hebben. Wist u dat als u online bloemen bestelt via Topbloemen.be, het boeket dezelfde dag nog geleverd kan worden? Als u vóór 9.00 uur bestelt dan staan we met het kersverse boeket die dag nog aan de deur. Indien gewenst kunt u ook een bezorgmoment in de toekomst kiezen.

 

Online bloemenzaak Gent met versgarantie

 

Gent behoort tot de populairste leveringsgebieden van Topbloemen.be. Daarom zorgen we ervoor dat de boeketten daar kersvers voor u worden samengesteld en bezorgd door de lokale bloemist. Dat resulteert in verse boeketten van hoge kwaliteit. We durven u met trots 7 dagen versgarantie aan te bieden. Minimaal, want boeketten staan volgens onze klanten vaak veel langer!

 

Gevarieerde collectie voor iedere gelegenheid

 

Een boeket voor uzelf of iemand anders in het zonnetje zetten? Voor iedere gelegenheid vindt u een prachtboeket op Topbloemen.be. Een feestelijk verjaardags boeket, een liefdevolle bos rozen voor het verklaren van de liefde of een vrolijk boeket om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt, er is altijd een toepasselijk gelegenheidsboeket te vinden in onze uitgebreide collectie. Optioneel kunt u een vaas en/of persoonlijk kaartje toevoegen.

 

Topbloemen.be, uw online bloemenwinkel in Gent!

 

Woont u in het centrum van Gent, of in wijken als Drongen, Mariakerke, Wondelgem, Oostakker, Ledeberg of Zwijnaarde? Vanaf nu hoeft u de omgeving niet meer af te speuren naar een bloemenwinkel in de buurt. U bestelt eenvoudig vanuit thuis. Selecteer uw favoriete boeket, geef het verzendadres in en kies de bezorgdatum. Voor u het weet geniet u of de ontvanger van een kersverse bos bloemen.

Lees meer
Boeket Sophie

Boeket Sophie

Vanaf
31,95
Wil jij iemand verrassen met dit prachtige boeket? De van diverse roze bloemen maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel
Boeket Juliette

Boeket Juliette

Vanaf
29,95
Verrassend trendy is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Romy roze

Boeket Romy roze

Vanaf
32,95
Verras de ontvanger met dit rozen boeket. Wie ga jij deze prachtige bos bloemen bezorgen en laten genieten van dit boeket?
Bestel
Boeket Romy gemengd

Boeket Romy gemengd

Vanaf
32,94
Verrassend veelzijdig is dit schitterende rozen boeket in diverse kleuren. Dit hand gebonden boeket fleurt elk ruimte in huis op. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.
Bestel
Boeket Marieke

Boeket Marieke

Vanaf
34,95
Een los gebonden boeket met verschillende roze bloemen. Verras de ontvanger met dit vrolijke boeket. Dit boeket staat prachtig op elke tafel!

Opties:

Bestel
Boeket Chloe

Boeket Chloe

Vanaf
47,95
Wow! Met dit extra grote boeket kan het niet anders dan dat de ontvanger overdonderd zal zijn! Dit rijkelijk gevulde boeket brengt kleur en warmte in elke huiskamer.

Opties:

Bestel
Boeket Livia

Boeket Livia

Vanaf
36,95
Pak extra uit met dit royale boeket. Dit rijkelijk gevulde boeket brengt kleur en warmte in elke huiskamer. Verras de ontvanger vandaag nog met dit prachtige boeket van Topbloemen.be.

Opties:

Bestel