Bloemstukken

Bloemenhart mixed klein

Bloemenhart mixed klein

29,95
Als jij de liefde wilt verklaren of iemand wil laten weten wat je voelt, dan is dit het ultieme cadeau om te geven.
Bestel
Bloemendoos luxe mixed

Bloemendoos luxe mixed

42,95
Als jij de liefde wilt verklaren of iemand wil laten weten wat je voelt, dan is dit het ultieme cadeau om te geven. Een prachtig rood hart gevuld met de mooiste bloemen.
Bestel
Bloemendoos luxe roze

Bloemendoos luxe roze

42,95
Pak groots uit met deze prachtige bloemendoos! Het ultieme cadeau om te laten weten dat je om iemand geeft. Gevuld met de mooiste roze bloemen die ook nog een heel lekker ruiken. Waar wacht je nog op?
Bestel
Bloemstuk roze

Bloemstuk roze

49,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effec
Bestel
Bloemstuk rood

Bloemstuk rood

49,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. Perfect om te geven en om te krijgen!
Bestel
Bloemstuk wit

Bloemstuk wit

49,95
Een stijlvolle verrassing voor elke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen
Bestel
Bloemstuk roze met wijn

Bloemstuk roze met wijn

59,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effect.
Bestel
Bloemstuk rood met wijn

Bloemstuk rood met wijn

59,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een heerlijke fles rode prestige wijn.
Bestel
Bloemstuk wit met wijn

Bloemstuk wit met wijn

59,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een fles witte prestige wijn.
Bestel

Bloemstuk laten bezorgen

Feestelijke gelegenheden vragen om een feestelijk cadeau. Een bloemstuk is een mooi geschenk om te geven. Zeker als u niet persoonlijk aanwezig kunt zijn om uw gelukwensen over te brengen aan een bruidspaar of om een jubilaris in het zonnetje te zetten. Door een bloemstuk te bestellen en te laten bezorgen laat u op een leuke manier iets van zich horen. En u kunt bovendien ook nog een persoonlijk tintje aan het bloemstuk geven.

Een persoonlijk bloemstuk

Bij Topbloemen.be heeft u genoeg keuze uit verschillende soorten bloemstukken. Dat begint al met de kleur van de bloemen en de samenstelling van het bloemstuk. Kies bijvoorbeeld voor een sprekende rode kleur, of voor subtiele roze bloemen. Dit stemt u uiteraard helemaal af op de smaak en persoonlijkheid van de ontvanger. Maar dat is niet het enige. U kunt bijvoorbeeld ook bloemen met wijn laten bezorgen. Dit kan een frisse rosé zijn of een warme rode wijn. Dit maakt uw geschenk nog feestelijker! En om het geschenk volledig af te maken, voegt u tijdens uw bestelling nog een luxe doos met chocolade toe voor een verjaardag of een knuffelbeer als cadeau bij een geboorte.

Een bloemstuk laten versturen of zelf geven

Het gemak dat u ervaart als u via Topbloemen.be een bloemstuk bestelt, gaat verder dan het feit dat u een bloemstuk kunt geven, zelfs als u persoonlijk niet aanwezig bent. Het is namelijk ook gewoon mogelijk om een bloemstuk te bestellen en dat op uw eigen adres te laten bezorgen. Op deze manier hoeft u de deur niet uit en heeft u toch op de gewenste datum een vers bloemstuk in huis dat u vervolgens zelf kunt overhandigen. Ook als u op de valreep een bloemstuk wilt bestellen is dat geen probleem. Als u vandaag voor 17:00 uur bestelt, dan kunt u het bloemstuk de volgende dag al laten bezorgen. 

Kies uit een breed aanbod

Liever iets anders laten bezorgen? Bij Topbloemen.be kunt u er ook voor kiezen om een mooi plukboeket of een boeket rozen te laten bezorgen. Of kijk eens bij ons assortiment boeketten. Zo is er altijd een geschikt bloemstuk of boeket om te bestellen.

Eenvoudig online een bloemstuk bestellen

Kies bij Topbloemen.be een bloemstuk dat u aanspreekt. Dit kan een bloemstuk op een glazen schaal zijn of in een hartvormige doos. Wilt u nog een extraatje toevoegen, kijk dan bij het bloemstuk waar u de optie heeft een fles wijn naar smaak te bestellen, een doosje chocolade of een knuffelbeer. Vervolgens vult u het adres in waar de bestelling afgeleverd moet worden en de datum. Het enige dat u nadien nog hoeft te doen is de bestelling afronden. Uw bloemstuk wordt met zorg samengesteld en tijdig afgeleverd.

Ook zakelijk een bloemstuk met wijn bezorgen

Via Topbloemen.be kunt u ook zakelijk een bloemstuk met wijn laten bezorgen op ieder adres in Vlaanderen. Wilt u bloemen en een fles wijn online bestellen in grote aantallen? Neem dan gerust contact op met Topbloemen.be. U kunt bellen naar onze klantenservice via: 02/808 54 50. Ook kunt u uw vragen per mail versturen naar: [email protected]. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 
Lees meer