Bestellen in slechts 3 stappen

Achteraf betalen, ook zakelijk

7 Dagen versgarantie

Levering in heel België

Bloemstukken

Bloemstuk rood

Bloemstuk rood

42,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. Perfect om te geven en om te krijgen!
Bestel
Bloemstuk rood met wijn

Bloemstuk rood met wijn

51,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een heerlijke fles rode prestige wijn.
Bestel
Bloemstuk roze

Bloemstuk roze

42,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effec
Bestel
Bloemstuk roze met wijn

Bloemstuk roze met wijn

51,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effect.
Bestel
Bloemstuk wit

Bloemstuk wit

42,95
Een stijlvolle verrassing voor elke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen
Bestel
Bloemstuk wit met wijn

Bloemstuk wit met wijn

51,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een fles witte prestige wijn.
Bestel
Bloemendoos hart klein

Bloemendoos hart klein

29,95
Laat uw hart spreken en zeg het met deze prachtige doos vol bloemenliefde.
Bestel
Bloemendoos hart groot

Bloemendoos hart groot

35,95
Een prachtig rode hart gevuld met de mooiste bloemen! Laat uw hart spreken met dit liefdevolle cadeau.
Bestel

Bloemen met wijn bezorgen

Wie snel wil zijn, kan bloemen en een fles wijn online bestellen via Topbloemen.be. Wij zorgen ervoor dat we de bestelling dezelfde dag nog bezorgen! Kies uw favoriete bloemstuk met een fles wijn in wit, rood, rosé of bubbels! U kunt al bloemen en een fles bestellen vanaf € 34,95!

Ook zakelijk een bloemstuk met wijn bezorgen

Via Topbloemen.be kunt u ook zakelijk een bloemstuk met wijn laten bezorgen op ieder adres in Nederland. Wilt u bloemen en een fles wijn online bestellen in grote aantallen? Neem dan gerust contact op met Topbloemen.be. U kunt bellen naar onze klantenservice via: 02/808 54 50. Ook kunt u uw vragen per mail versturen naar: [email protected]. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Topbloemen.be kan behalve mooie boeketten ook wijn laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. Online kiest u welke bloemen en fles u wilt bestellen en wij kunnen alles diezelfde dag of de dag erna bezorgen! U kunt kiezen voor een bloemstuk met wijn of Cava.

Als u wijn wilt laten bezorgen door Topbloemen.be, kunt u er een persoonlijk kaartje bij doen. Dit alles is eenvoudig online te bestellen. Bestel gemakkelijk voor elke gelegenheid een bloemstuk met wijn!

Lees meer