Bloemstukken

Bloemenhart mixed klein

Bloemenhart mixed klein

24,95
Als jij de liefde wilt verklaren of iemand wil laten weten wat je voelt, dan is dit het ultieme cadeau om te geven.
Bestel
Bloemenhart mixed groot

Bloemenhart mixed groot

36,95
Als jij de liefde wilt verklaren of iemand wil laten weten wat je voelt, dan is dit het ultieme cadeau om te geven. Een prachtig rood hart gevuld met de mooiste bloemen.
Bestel
Bloemenhart roze groot

Bloemenhart roze groot

36,95
Pak groots uit met dit prachtige bloemenhart! Het ultieme cadeau om te laten weten dat je om iemand geeft. Gevuld met de mooiste roze bloemen die ook nog een heel lekker ruiken. Waar wacht je nog op?

Opties:

  • Bloemenhart roze groot
Bestel
Bloemstuk roze

Bloemstuk roze

47,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effec
Bestel
Bloemstuk roze met wijn

Bloemstuk roze met wijn

57,95
Met deze prachtige bloemenschaal creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in elke ruimte in huis. Een mooie combinatie van verschillende roze tinten en sierlijke groen zorgt voor een sprankelend effect.
Bestel
Bloemstuk rood

Bloemstuk rood

47,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. Perfect om te geven en om te krijgen!
Bestel
Bloemstuk wit

Bloemstuk wit

47,95
Een stijlvolle verrassing voor elke gelegenheid. Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen
Bestel
Bloemstuk wit met wijn

Bloemstuk wit met wijn

57,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een subtiele combinatie van verschillende witte bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een fles witte prestige wijn.
Bestel
Bloemstuk rood met wijn

Bloemstuk rood met wijn

57,95
Deze mooie bloemenschaal bevat een charmante combinatie van rode bloemen en sierlijk groen. De schaal wordt, geheel in stijl, afgemaakt met een heerlijke fles rode prestige wijn.
Bestel

Bloemen met wijn bezorgen

Wie snel wil zijn, kan bloemen en een fles wijn online bestellen via Topbloemen.be. Wij zorgen ervoor dat we de bestelling dezelfde dag nog bezorgen! Kies uw favoriete bloemstuk met een fles wijn in wit, rood, rosé of bubbels! 

Ook zakelijk een bloemstuk met wijn bezorgen

Via Topbloemen.be kunt u ook zakelijk een bloemstuk met wijn laten bezorgen op ieder adres in België. Wilt u bloemen en een fles wijn online bestellen in grote aantallen? Neem dan gerust contact op met Topbloemen.be. U kunt bellen naar onze klantenservice via: 02/808 54 50. Ook kunt uw vragen ook per mail stellen. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Topbloemen.be kan behalve mooie boeketten ook wijn laten bezorgen op ieder gewenst adres in België Online kiest u welke bloemen en fles u wilt bestellen en wij kunnen alles diezelfde dag of de dag erna bezorgen! U kunt kiezen voor een bloemstuk met wijn of Cava.

Als u wijn wilt laten bezorgen door Topbloemen.be, kunt u er een persoonlijk kaartje bij doen. Dit alles is eenvoudig online te bestellen. Bestel gemakkelijk voor elke gelegenheid een bloemstuk met wijn!

Lees meer