Bestellen in slechts 3 stappen

Achteraf betalen, ook zakelijk

7 Dagen versgarantie

Levering in heel Vlaanderen

Online bloemenwinkel Leuven

Boeket Lois

Boeket Lois

Vanaf
25,95
Met dit luxe boeket maak je zeker een goede indruk bij de ontvanger. De combinatie rozen met de leeuwenbek maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel
Boeket Lexie

Boeket Lexie

Vanaf
19,95
Verrassend veelzijdig is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Nola

Boeket Nola

Vanaf
23,95
Verrassend veelzijdig is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Dit hand gebonden boeket fleurt elk ruimte in huis op.

Opties:

Bestel
Boeket Valerie

Boeket Valerie

Vanaf
25,95
Dit klassieke boeket met mooie rood/groene tinten is een echte blikvanger. Ze zal prachtig staan in je woonkamer, maar is natuurlijk ook een perfect cadeau voor Moederdag.

Opties:

Bestel

Online bloemenwinkel Leuven

 

Zoekt u een bloemenwinkel in Leuven? Wat dacht u van Topbloemen.be? Als online bloemenwinkel voor Leuven en de rest van Vlaanderen bestelt u bij ons eenvoudig vanuit thuis. De lokale bloemist voert vervolgens de bestelling uit. Zo ondersteunt u de lokale bloemist, zijn de bloemen vers en wordt het boeket persoonlijk overhandigd door de bloemist. Handig, daar hoeft u de deur dus niet meer voor uit. En met de gevarieerde collectie zit er altijd wel een prachtboeket voor u tussen!

 

Boeket bloemen dezelfde dag in huis

 

Mogelijk bent u snel op zoek naar een bloemenzaak in Leuven, omdat u het boeket snel geleverd wil hebben. Goed nieuws! Als u vandaag vóór 9.00 uur bestelt op Topbloemen.be dan kunnen we het kersverse boeket dezelfde dag nog op het gewenste adres leveren. Zowel in Leuven als in de rest van Vlaanderen. U kunt optioneel ook een bezorgmoment in de toekomst kiezen.

 

Gevarieerde collectie in online bloemenzaak Leuven

 

Opzoek naar een prachtig boeket dat past bij de tijd van het jaar? Ieder seizoen zetten we weer nieuwe eyecatchers voor u klaar. Leuk om een ander te verrassen of voor in uw eigen interieur. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag met onze gefeliciteerd boeketten. Of om iemand een warm hart toe te dragen met een troostboeket. En een geboorteboeket wanneer er een kinneke geboren is. Voor iedere gelegenheid spot u op Topbloemen.be het perfect boeket!

 

Boeketten die dagenlang stralen

 

Bij Topbloemen.be hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. De lokale bloemist stelt de boeketten op de dag van bezorging kersvers voor u samen. Zo garanderen we 7 dagen versgarantie. Minimaal, want meestal stralen de boeketten nog veel langer en wordt er minstens 2 weken genoten van de bloeiende verrassing. Een passende vaas bijbestellen of een persoonlijk kaartje toevoegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Topbloemen.be, dé online bloemenwinkel in Leuven!

 

Bent u op zoek naar een kwalitatieve bloemenzaak in Leuven Centrum, of in wijken en deelgemeenten als Tweewaters, Sint-Maartensdal, Nieuw Kwartier, Kessel-Lo, Heverlee, Wilsele en Wijgmaal? Als online Bloemenwinkel in Leuven staan we graag voor u klaar. Kies uw favoriete boeket, vul de adresgegevens in en selecteer het gewenste bezorgmoment. Zo ervaart u zelf het gemak van online bloemen bestellen!

 

Lees meer
Boeket Elin

Boeket Elin

Vanaf
35,95
Feliciteer, bedankt of verstuur zomaar dit prachtige handgebonden boeket en verras de ontvanger!

Opties:

Bestel
Boeket Laurie

Boeket Laurie

Vanaf
24,95
Wie ga jij verrassen met dit plukboeket? Een los gebonden boeket met verschillende mooie kleur tinten. Alsof je de bloemen zo vers van het veld geplukt hebt!

Opties:

Bestel
Boeket Sophie

Boeket Sophie

Vanaf
31,95
Wil jij iemand verrassen met dit prachtige boeket? De van diverse roze bloemen maken dit boeket tot het perfecte cadeau.

Opties:

Bestel
Boeket Juliette

Boeket Juliette

Vanaf
29,95
Verrassend trendy is dit schitterende boeket met verschillende bloemensoorten. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Romy roze

Boeket Romy roze

Vanaf
32,95
Verras de ontvanger met dit rozen boeket. Wie ga jij deze prachtige bos bloemen bezorgen en laten genieten van dit boeket?

Opties:

Bestel
Boeket Romy gemengd

Boeket Romy gemengd

Vanaf
32,94
Verrassend veelzijdig is dit schitterende rozen boeket in diverse kleuren. Dit hand gebonden boeket fleurt elk ruimte in huis op. Perfect om te geven en om te krijgen! Maak de verrassing compleet met jouw persoonlijke boodschap.

Opties:

Bestel
Boeket Marieke

Boeket Marieke

Vanaf
34,95
Een los gebonden boeket met verschillende roze bloemen. Verras de ontvanger met dit vrolijke boeket. Dit boeket staat prachtig op elke tafel!

Opties:

Bestel
Boeket Chloe

Boeket Chloe

Vanaf
47,95
Wow! Met dit extra grote boeket kan het niet anders dan dat de ontvanger overdonderd zal zijn! Dit rijkelijk gevulde boeket brengt kleur en warmte in elke huiskamer.

Opties:

Bestel
Boeket Leona

Boeket Leona

Vanaf
49,95
Wow! Met dit extra grote boeket kan het niet anders dan dat de ontvanger overdonderd zal zijn! Verrassend veelzijdig is dit boeket met schitterende bloemen en kleuren

Opties:

Bestel
Boeket Livia

Boeket Livia

Vanaf
36,95
Pak extra uit met dit royale boeket. Dit rijkelijk gevulde boeket brengt kleur en warmte in elke huiskamer. Verras de ontvanger vandaag nog met dit prachtige boeket van Topbloemen.be.

Opties:

Bestel