Klantenservice | Inloggen

Content: rouwboemen BE

Rouwboeket laten bezorgen

Als u een bloemstuk voor een begrafenis wilt laten maken, is het soms moeilijk om daarin een keuze te maken. Bij Topbloemen.be wordt deze taak voor u eenvoudiger gemaakt. U heeft een duidelijk overzicht van de mogelijkheden zodat u altijd een passend rouwboeket kunt bestellen.

Verschillende soorten rouwbloemen

Er zijn verschillende redenen om rouwbloemen te bestellen. U heeft bijvoorbeeld een directe band met de overledene en u wilt een rouwboeket bestellen dat tijdens de uitvaart op de kist gelegd kan worden. Of u wilt de nabestaanden laten blijken dat u met hen meeleeft. Bestelt u rouwbloemen bij Topbloemen.be dan heeft u verschillende opties. Denk hierbij aan een rouwarrangement dat speciaal bedoeld is om op de kist te leggen. Deze rouwarrangementen zijn verkrijgbaar vanaf anderhalve meter lengte en voor de samenstelling kan gekozen worden voor diverse soorten bloemen. Dit varieert van zonnebloemen tot rozen, in verschillende kleuren.

Geeft u de voorkeur aan een kleiner rouwstuk, dan is ook dat mogelijk. Een rouwboeket met lint is verkrijgbaar met een afmeting vanaf veertig centimeter. Desgewenst kunt u het rouwboeket ook laten samenstellen in de vorm van een hart, een vlinder of een krans.

De rouwboeketten zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, zodat er voor ieder budget een mooi rouwstuk te bestellen is. Een andere mogelijkheid om een blijk van medeleven te uiten aan nabestaanden, is een troostboeket.

Laat het rouwboeket bezorgen

Bestelt u bij Topbloemen.be een rouwstuk dan kunt u dat op iedere gewenste locatie laten bezorgen. Vaak worden deze rouwboeketten bezorgd op het adres waar de overledene opgebaard ligt. Van daaruit wordt het boeket meegenomen naar het uitvaartcentrum. Wilt u echter een ander bezorgadres opgeven, dan is dat uiteraard geen probleem. Het is wel belangrijk dat u aangeeft wanneer de uitvaart plaats zal vinden en ook het exacte tijdstip. Op die manier kan de versheid van het rouwstuk gewaarborgd worden.

Een persoonlijke boodschap bij een rouwboeket met lint

De rouwboeketten van Topbloemen.be hebben twee linten. De tekst die op deze linten wordt gedrukt, kunt u zelf bepalen. Dat doet u door tijdens uw bestelling de persoonlijke boodschap in te vullen. Daarnaast is er de optie om een rouwkaart bij te voegen. In dat geval heeft u wat meer ruimte voor het schrijven van een tekst. Deze tekst wordt door de bloemist die uw rouwstuk samenstelt met de hand opgeschreven. Het is ook mogelijk om bij Topbloemen.be een rouwstuk te bestellen dat in Nederland bezorgd moet worden.

Extra urgentie en zorg

Rouwbestellingen worden bij Topbloemen.be met extra zorg en urgentie in behandeling genomen, ook in het weekend. Ook is er een speciaal telefoonnummer wat u ook in het weekend kunt bellen: 02/808 54 50.